Vår restaurang

vår restaurang

BRUNCH

Välkommen att fira Sveriges nationaldag med oss! Vi erbjuder en härlig brunch med flera godsaker att välja på och med en söt avslutning. Boka ditt bord nedan.
Tisdag den 6 juni kl 12-15.
Pris: 295 kr/person ink kaffe. Brunch plus ett glas bubbel: 355 kr. Barn upp tom 11 år: 195 kr ink dryck. Under fem år är det gratis.

brunch
Bild från tidigare brunch på Sågverket

Boka ditt bord

Restaurangens öppettider är klockan 17 till 22, tisdag- lördag. Ej öppet söndag och måndag, men då finns möjlighet att beställa mat för egen uppvärmning.

Ta med din syster, mormor eller hela släkten. Vill du komma och äta hos oss är det enklast att du bokar ett bord.


I samarbete med easyTableBooking.se

Vi har en lång tradition av att erbjuda god och vällagad mat. I restaurangen erbjuder vi våra boendegäster, men även ortsbor, att komma och njuta en god middag i en mysig och ombonad miljö. I år är inget undantag. Vi håller bäst på att sätta samman en vacker meny som vi vet kommer vara tilltalande både för öga och gom. Så som man vill ha det. Vi premiäröppnar vår restaurang den 6 juni. Den 10 juni är det premiär för boende och då har vi dessutom specialpris för övernattning och frukost med hela 40 %. Rabatterbjudandet gäller om du samtidigt bokar bord i restaurangen. Boka rum kan du göra på länken här.

Varmt välkommen!