Semestra i vårt hus i Höga Kusten

Bäddsoffa i vardagsrummet

Nu är du för första gången välkommen att semestra i vårt hus i Höga Kusten. Väljer du att ha sportlov i vårt fina område finns det mycket spännande att hitta på.

Innehåll

5 tips på roliga aktiviteter!

Bli vår hyresgäst i vårt vackert inredda hus! Vi har fixat och donat för att kunna erbjuda en så bekväm vistelse som möjligt. Nu kan du hyra vårt fina hus i Höga Kusten. Och vi hoppas på mycket härlig tillsammanstid, promenader i omgivningarna, spännande utfärder i det mäktiga världsarvet.

Här följer lite kalla fakta, har du ytterligare frågor om vi missat något, så hör av dig! Vi svarar snabbt om du mailar till hej@sagverket.se


Semesterboende i vårt hus

Välkommen till vårt bekväma hus som har plats för hela familjen eller kompisgänget, huset är på ca 70 kvm. Du sover bekvämt i sköna 90-sängar i det mysiga sovrummet för två. I sovrum nummer två har vi en våningssäng som passar barn likväl som vuxna. Även här är sängarna 90 cm breda. Rummen är ca 6 kvm stora vardera.

Översiktsbild över uthyrningslägenhet
Vardagsrum med bäddsoffa och braskamin
Sovrum med våningssäng i vår lägenhet i Höga Kusten
Två personer kan sova i detta sovrum i en våningssäng
Sovrum med två sängar i vår lägenhet i Höga Kusten
Sovrum med två stycken 90-sängar

Det kombinerade köket och vardagsrummet

I det generösa köket och vardagsrummet på ca 40 kvm finns plats för att laga middag tillsammans, sitta och mysa i soffan och känna värmen och höra veden spraka från braskaminen. Köket är inrett med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, kyl och frys samt diskmaskin. Vidare finns utrustning för sex personer.

Köket i uthyrningslägenheten i vår lägenhet i Höga Kusten
Matplats med plats för sex personer och fullt utrustat kök.

Bäddsoffa

I vardagsrummet hittar du även den smidiga bäddsoffan som med ett lätt handgrepp görs om till en säng. Den är 130 cm bred perfekt till två barn eller en generös säng till en vuxen.

Bäddsoffa i vardagsrummet i vår lägenhet i Höga Kusten
Bäddsoffa för 1 vuxen eller 2 barn i det kombinerade vardagsrummet.

Badrummet

I det ca fyra kvm stora badrummet finns dusch, handfat med förvaringsskåp och toalett.

Omgivningen runt vårt hus i Höga Kusten

Huset är beläget där vår boendeanläggning som är öppen sommartid finns. Närheten till havet, skogen och omgivande natur är oslagbar.

sannsundet
Sannasundet heter vattnet utanför oss och på andra sidan finns Hemsön.

Utrustning

En komplett lista skickas med vid bokningen. Vill du fråga något angående utrustning är du varmt välkommen att höra av dig till hej@sagverket.se

Priser och bokning för att hyra vårt hus

Vissa tider som lovveckor hyr vi ut lägenheten veckovis med ankomst och avfärd lördag. Priserna varierar från cirka 1600 kronor per dygn upp till cirka 1800 kr beroende på period. En lovvecka ligger priset på 11995 kr. Enstaka nätter måste man boka minst två och då är priset runt 1850 kr/natt.
När du bor här städar du själv och har med egna sängkläder samt handdukar under den säsong vandrarhemmet är stängt. Vill du att vi ska städa tillkommer en städavgift på 995 kr. Är du intresserad så maila oss så ges mer information.

• Boendeavgiften betalas in till vårt bankgiro 120-1466 senast två veckor innan ankomst om inget annat är överenskommet.

• Bokningen måste bekräftas av oss via e-post. Vi tar inga bokningar på telefon dessa görs via e-post.

• Boendet är rökfritt.

• Hund är välkommen mot en extra avgift. En hundbädd, matskål samt hundbajspåsar finns på plats.

Är du nyfiken på vandrarhemmet som är öppet sommartid kan du läsa om det här!