vandring

Skuleskogen

Vandra med naturguide

Vi rekommenderar två olika naturguider med två olika typer av vandringar. Bengt Wallin tar dig med på okända stigar i Skuleskogens mytomspunna atmosfär. Hans vandringar passar dig med lite mer vandringsvana.
Läs mer och ta kontakt med honom här:
https://www.hogakustenwalkabout.se

Sagt om Bengts vandring från våra gäster förra säsongen:

”Toppendag! Magisk vandring och Bengt är grym!” / Cecilia

Har ni barn med er så passar Karin Carnbys vandringar som hon leder på Hemsön, ön man ser från Sågverket eller Smitingen, i geologisk spännande miljö.
Läs mer och ta kontakt här:
http://kustvandrarna.se

Sagt om Karins vandring från våra gäster förra säsongen:

”Jag, min man och min sjuåriga dotter var på Sågverket några dagar i början av Augusti i år och hade en guidad tur med Karin.
Det överträffade våra förväntningar då Karin visade sig vara en otroligt bildad, trevlig och pedagogisk person. Hon tog med oss in i fantastisk skog med bl.a. en liten spännande grotta och en ”djävulsåker”, en underbar insjö för dopp och lång härlig sandstrand vid havet (mer dopp), dessutom fick vi historia om platserna, husen och marken vi åkte förbi med bil på vägen dit (och hem). Det va spännande, intressant och mycket lärorikt. Vår sjuåring ville efter matsäcks paus inte välja att antingen fortsätta dit eller dit, utan göra alltihop. Vi hade en underbar dag med Karin och den vackra naturen! Rekommenderas starkt av oss.” / Anna

 

skuleskogen
Lär dig att göra upp eld och koka kaffe på turen i Skuleskogen med Bengt Wallin från walkabout.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.