JENA restaurang

Jena

Jesper Näsström och Sabina Karlsson, JENA, kommer att styra över kök och matsal på Sågverket från och med 1 juni 2018.

Endast 16 sittplatser erbjuds per kväll då detta koncept bygger på en helhets- och helkvällsupplevelse! All mat som serveras är närproducerat, närodlat och ekologiskt. Så boka barnvakt och förbered er på en kväll där både öga och gom kommer att tillfredställas. Vi har satt en åldersgräns på 15 år då vi inte har möjlighet att servera någon annan mat än våra menyer.

Den 17 augusti ändrar vi konceptet, dukar till långbord och har en härlig kräftfest! Ät så mycket kräftor du orkar, fem små rätter i Jena-stil och snaps för den som vill!
Kostnad: 1 500 kr (förbetalas)
Bokas: fyll i förfrågan nedan
Den 18 augusti är matsalen abonnerad.

Det erbjuds två avsmakningsmenyer (alla i samma sällskap måste beställa samma meny):
6 rätter, 795 kronor
11 rätter, 1200 kronor
Ett vinpaket bestående av väl utvalda naturviner som ger en perfekt matchning till rätterna finns även att köpas till. Det går även bra att köpa enstaka glas om man hellre vill det och givetvis finns alkoholfria alternativ.
I samband med bekräftelsemailet betalas summan in.

Avbokningsregler: Platserna kan avbokas fram till 72 timmar innan dagen för ankomst. För grupper fler än sex personer gäller avbokningsreglerna en vecka innan dagen för ankomst. Därefter återbetalas inga pengar.

Jesper Näsström är bördig från Härnösand och har jobbat på flera stjärnrestauranger runt om i landet, bland annat Fäviken och Franzéngruppen.
Sabina Karlsson blev årets bagare 2014 och OS guldmedaljör i Culinary Olympics 2016.

Bokningsbara dagar är:
23 juli–31 augusti, onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar.

Alla sittningar börjar 18.00

Gör förfrågan om bord här:

Önskar ni boende så bokar ni här