sågverkets creperie

Måndag den 22 juli, tisdag den 23 juli och onsdag den 24 juli är Creperiet stängt dagtid men öppet 17–20. Vi har dock endast kapacitet att ta emot våra boendegäster under dessa dagar.

Här ska stekas
crepes & galetter

creperie

”Denna plats är som gjord att ha ett Creperie på”, sa en gäst häromåret. Sagt och gjort! Nu plockar vi med en bit av Bretagne till Sågverket och Höga Kusten och erbjuder härliga galetter och crepes. Galetter är gjorda på bovete, en ört, som gör den helt glutenfri. Den är härligt matig med olika tillbehör. Crepes görs på vetemjöl och ägg med smarriga söta tillbehör. För att njuta dessa franska läckerheter är det främst torr cider vi rekommenderar, men ett kallt glas vitt eller en god äppelmust är inte fel det heller.
Här vår MENY

Den 1 juli öppnar vi upp! Välj att sitta i vår fina matsal eller ute i vår stora gröna trädgård.
Varmt välkomna!

Öppettider tom 31/7:
12.30-15.30 (sista beställning 15.00) och 17-20 (sista beställning 19.30)
Galetterna och crepsen steks efter beställning. Därför har vi svårt att ta större sällskap än 6 personer då det blir lång väntetid. Boka gärna bord på hej@sagverket.se